torstai 24. marraskuuta 2022

Helmet-lukuhaaste hoidettu!

Tänä vuonna haasteen valmistuminen kesti julmetun pitkään! Olen kyllä lukenut paljon: muistiinpanojeni mukaan nyt on menossa 75. kirja. Tänä vuonna en kuitenkaan erikseen etsinyt täytettä tyhjiin haastekohtiin, vaan annoin niiden täyttyä sitä mukaa, kun sopiva kirja tuli vastaan. Kohdat 24 ja 33 roikkuivat tyhjinä pisimpään.

Tänä vuonna olen lukenut monipuolisesti ja tosi monenlaista. Haastelistakin on edustava, mutta ei sekään kaikkea kerro. Tänä vuonna olen lukenut tavallista enemmän scifiä ja elämäkertoja. Ruotsiksi en ole lukenut lainkaan, englanniksi vähän, ja yllättäen eniten lukemani ulkomaan kieli on ollut ranska! Dekkareiden ja nykykirjallisuuden lisäksi olen lukenut paljon popularisoituja tiedekirjoja ja nuortenkirjoja. Jälkimmäiset ovat olleet lähinnä sukelluksia omaan nuoruuteen, mutta sellaistakin kirjallisuus saa olla, tuttua ja turvallista.

Jos haluat kuulla tarkemmin (ja useammin) lukemistani kirjoista, suosittelen siirtymään Instagramiin ja etsimään sieltä tilini liinan_lukupaivakirja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti