maanantai 31. elokuuta 2020

No urheilua sekin on!

Helmet-lukuhaasteen 2020 viimeiseksi kohdaksi jäi 14, urheiluun liittyvä kirja. Pahoittelen syvästi, että joudun tekemään väkivaltaa tälle haastekohdalle, mutta tänä vuonna urheilukirjoja ei ole ollut juurikaan lukulistalla. 

Tähän kohtaan sijoitan Sita Salmisen novellikokoelman Lupa. Eroottisia novelleja. Siis seksinovellikokoelman. Onhan seksikin urheilua, onhan? Ainakin minun urheilullisuusprofiilillani on!

Kokoelman novellit ovat ihan hyviä. En tiedä, kuinka suuri tarve tällaiselle kokoelmalle on internetin aikakaudella, mutta kaksi erityisen hyvää puolta tällä kokoelmalla on:

1) Novellit on toimitettu. Niissä ei siis ole ärsyttäviä kirjoitusvirheitä. Netin seksinovellisivustoilla ei koskaan tiedä, mitä saa.

2) Novellit antavat tosi kattavan kuvan seksistä, seksuaalisuudesta ja ihmisistä, jotka harrastavat seksiä. Mukana on homo-, hetero- ja sooloseksiä, on naisia ja miehiä, on ryhmäseksiä, on apuvälineitä, on arkiseksiä ja yhden illan juttuja jne.


Tämän kirjan innostamana rupesin kuuntelemaan myös Sita Salmisen ja Veronica Verhon Poks-podcastia. Saako kirjablogissa kirjoittaa podcasteista? Päässäni on alkanut kehkeytyä bloggaus suosikki- ja inhokkipodeistani. Ehkä se tulee tekstiksi asti syksyn aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti