keskiviikko 8. heinäkuuta 2020

Kesälomahömpöttelyä

Kävin katsomassa Crazy Rich Asians -elokuvan, mutta en ole lukenut sitä kirjana. Kirjastosta bongasin sen jatko-osan Ökyrikas tyttöystävä. Ehkä se oli tuo kannen mainosteksti "vuoden parasta lomalukemista", mikä sai minut tarttumaan tähän, tai ehkä toivoin samanlaista arjestairtautumiskokemusta, jonka elokuva oli antanut.

Men gissa vad! Kevin Kwan täytti molemmat odotukset ihan täysin! Tämä on niin hömppää kuin hömppä voi olla: sivukaupalla kuvaillaan erilaisia asukokonaisuuksia, elämä on koko ajan ihan superia, kertojaääni hyppää ihan minne vain, missä sitä tarvitaan, välillä lukija saa lukea muotijuttuja ja bloggauksia. Kirja on siis jopa sekava, mutta se ei oikeastaan haittaa, koska kirjan maailmaan on helppo sukeltaa.


Minä makasin kaksi päivää keinussa,  ahmin tätä kirjaa ja jäätelöä sekä nauroin itseni kipeäksi. Todellakin hyvää lomalukemista, jos haluaa lomalta eskapismia! Sijoitan tämän haastekohtaan 41, kirjassa laitetaan ruokaa tai leivotaan. Päähenkilöt eivät itse tehneet ruokaa kovinkaan usein, mutta kirjassa kuvailtiin tarkasti, miten huippukokit valmistivat ihania herkkuja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti